Úgy tűnik, hogy a kánikula augusztusban is kitart, így aki enyhülésre vágyik, annak a föld alá kellett mennie. Szerencsére a kilencedik alkalommal megrendezésre került MOFÉM Underworld Kupa kiváló lehetőséget kínált a bringásoknak, hogy a megszokottól eltérő helyszínen, speciális körülmények között versenghessenek! Idén is megrendezésre került hazánk egyik legkülönlegesebb kerékpáros versenye, a MOFÉM Underworld Kupa, amely világviszonylatban is egyedülálló. A kőbányai pincerendszerben zajló viadal immáron kilencedik alkalommal, 2018. augusztus 11-én, szombaton várta mindazokat a bringásokat, akik egy páratlan élménnyel szeretnének gazdagodni. Korosztályonként a futamok külön-külön kerültek megrendezésre. 9.30 az első, 14.40-kor az utolsó korcsoport indult. És akkor a  legnépesebb és legelszántabb futam is elrajtolt! A 40 felettiek előtt kegyetlen 70 perc állt! A futamon a Master2,3,4 korosztály egyszerre indult el.

„A Teka Magyarország, a MOFÉM termékek gyártója, rendezvény névadó szponzora, idén is minden dobogós versenyző díjazására értékes konyhai és fürdőszobai csaptelepet ajánlott fel!

Azonban az Icon termosztátos kádtöltőért(az I.helyezésért osztották), az Ares zuhany csaptelepekért és az Ares mosdó csaptelepekért még keményen meg kellett küzdeni!

A versenyzőinkkel együtt köszönjük a MOFÉM-nek a 8 éve tartó töretlen lelkesedést és támogatást!”

 Ódor János Master3 kategória 1.hely/12.  Ideje: 01.10.56

Gratulálunk! 🙂