A 2020-as szezon a járvány megjelenésével felborította az idei verseny szezont, de most már úgy tűnik, hogy vége a korlátozásoknak és újra lehet versenyeket rendezni.

Június 20-án egyesületünk 3 tagja, Tenk Gábor, Antal Ferenc és Balla Tamás Zircen álltak rajthoz a BRM300-Bakony Light elnevezésű teljesítmény túrán, ahol nem az egymással való versenyzés a cél, hanem a sikeres célba érés és önmagunk leküzdése az első számú szempont. Néhányunkban felmerülhet a kérdés, hogy mi is az a BRM?

“A BRM  (Brevet Randonneurs Mondiaux) mozgalom 2011 óta van jelen Magyarországon. Alapjában véve ez egy kerékpáros teljesítmény túra sorozat, amit csak a távolságok hossza különböztet meg a többi kerékpáros túrától, ugyanis a legrövidebb táv is 200 km.……….(részletesebb leírás, az alábbi linken érhető el).

http://brmhungary.hu/bemutatkozunk/

A rajt Zircről indult reggel 7 órakor. A táv 305 km volt, ami 3000 méter szintet tartalmazott.  A résztvevőknek az útvonal során a szervezők által meghatározott, 9 ellenőrző ponton kellett megállniuk pecsételni. A nyári évszakhoz képest elég őszies, időnként zord idő tette próbára az indulok tűrőképességét, ami viharos szelet, esőt és egész nap 12,5 °C átlag hőmérsékletet jelentett.

Srácok idő ereménye: (bruttó)

Antal Ferenc: 14:32

Balla Tamás:   14:32

Tenk Gábor:   14:45

Gratulálunk!